Noutăți

Teatrul Geneza Art, din Chișinău, va prezenta spectacole, în premieră, la Iași și la Cluj-Napoca

În luna aprilie, echipa Teatrului Geneza Art, din Chișinău, va prezenta publicului clujean și celui ieșean, spectacole în premieră, sub egida Anului Centenar.

La Cluj-Napoca, pe 24 aprilie, va avea loc spectacolul „Cutia Neagră”. Aceasta este o comedie după scenariștii Philippe Bologna și Paolo Costella. Spectacolul „Cutia Neagră” prezintă locul în care își ascunde omul modern tainele și relația pe care o are acesta cu tehnologiile.

În data de 26 aprilie, la Cluj-Napoca, va fi prezentat spectacolul „Invitația la Vals”, după romanul lui Mihail Drumeș. Acesta este un spectacol – mărturisire, o dramă omenească despre mândrie și frica de a iubi prea mult.

Spectacolele încep la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților, sala „Dumitru Fărcaș”. Biletele pot fi achiziționate online, pe biletmaster.ro, sau la Agenția Teatrului Național, din Cluj-Napoca.

În data de 27 aprilie, și la Iași, va avea loc premiera spectacolului „Invitația la Vals”, după romanul lui Mihail Drumeș. Evenimentul începe la ora 19.00, la Teatrul „Luceafărul”. Biletele se găsesc online, pe biletmaster.ro.

Spectacolele vor fi puse în scenă de regizoarea Daniela Burlaca. O echipă de 17 artiști, de la Teatrul Geneza Art, din Chișinău, vor monta și vor prezenta spectacolele pentru publicul clujean și ieșean.

Cele trei evenimente fac parte din proiectul „Arta ne Unește”, implementat de Asociația Apartenența, din Cluj-Napoca, sub egida Anului Centenar. Acest proiect urmărește promovarea tinerilor artiști români, originari din Republica Moldova.

Mai multe informații despre evenimente găsiți pe paginile de Facebook: „Cutia Neagră”, „Invitați la Vals”, Cluj, „Invitația la Vals”, Iași.

http://diez.md/2018/04/11/teatrul-geneza-art-din-chisinau-va-prezenta-spectacole-premiera-la-iasi-si-la-cluj-napoca-cand-le-puteti-urmari/?fbclid=IwAR1PbPZVNhZ1QSqmOazBBZa8h8mHLV7Qq7RlZjM2RuatzvhuIhp4kz2F250

Did you like this? Share it!

0 comments on “Teatrul Geneza Art, din Chișinău, va prezenta spectacole, în premieră, la Iași și la Cluj-Napoca

Comments are closed.