Noutăți

Premieră: Artiștii de la Teatrul Geneza Art din Chișinău vor să cucerească publicul de la Iași și Cluj-Napoca

În luna aprilie, echipa Teatrului Geneza Art, din Chișinău, va prezenta publicului clujean și celui ieșean, spectacole în premieră, sub egida Anului Centenar.

În data de 24 aprilie, la Cluj-Napoca, va avea loc spectacolul „Cutia Neagră”. Aceasta este o comedie după scenariștii Philippe Bologna și Paolo Costella. Spectacolul „Cutia Neagră” prezintă locul în care își ascunde omul modern tainele și relația pe care o are acesta cu tehnologiile.

În data de 26 aprilie, la Cluj-Napoca, va fi prezentat spectacolul „Invitația la Vals”, după romanul lui Mihail Drumeș. Acesta este un spectacol – mărturisire, o dramă omenească despre mândrie și frica de a iubi prea mult.

Spectacolele încep la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților, sala „Dumitru Fărcaș”. Biletele pot fi achiziționate online, pe www.biletmaster.ro, sau la Agenția Teatrului Național, din Cluj-Napoca.

Spectacolul „Invitația la Vals” va fi prezentat și la Iași, la 27 aprilie. Evenimentul începe la ora 19.00, la Teatrul „Luceafărul”. Biletele se găsesc online, pe www.biletmaster.ro.

Spectacolele vor fi puse în scenă de regizoarea Daniela Burlaca. O echipă de 17 artiști, de la Teatrul Geneza Art, din Chișinău, vor monta și vor prezenta spectacolele pentru publicul clujean și ieșean.

Cele trei evenimente fac parte din proiectul „Arta ne Unește”, implementat de Asociația Apartenența, din Cluj-Napoca, sub egida Anului Centenar. Acest proiect urmărește promovarea tinerilor artiști români, originari din Republica Moldova.

Proiectul „Arta ne Unește” este implementat în parteneriat cu Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor Iași, Consiliul Județean Cluj, Primăria Cluj-Napoca și Universitatea „Babeș-Bolyai”.

Asociația Apartenența este o organizație neguvernamentală, apolitică și independentă, care dezvoltă proiecte cu impact cultural, educațional și social în Cluj-Napoca. A fost înființată în anul 2018, la inițiativa unui grup de tineri originari din Republica Moldova, pentru a investi în proiecte culturale, promovând valorile autentice românești comune celor două maluri ale Prutului.

https://agora.md/stiri/44257/premiera-artistii-de-la-teatrul-geneza-art-din-chisinau-vor-sa-cucereasca-publicul-de-la-iasi-si-cluj-napoca?fbclid=IwAR39v8oDpRdXoVnnSeQ03JRYafpCG9XPUd2LBVui-jy7kf4NnLrcOhJqHYk

Did you like this? Share it!

0 comments on “Premieră: Artiștii de la Teatrul Geneza Art din Chișinău vor să cucerească publicul de la Iași și Cluj-Napoca

Comments are closed.