Noutăți

Colecția Teatrului „Geneza Art” se mărește cu un spectacol. Actorii pregătesc o premieră de excepție

Premieră de zile mari la Teatrul „Geneza Art”. Săptămâna ce urmează, mai exact pe 9 și 10 decembrie, iubitorii de cultură și artă pot savura din magia spectacolului „Colecționarul” regizat de actrița Daniela Burlaca.

„Ne dorim ca acest spectacol să fie o colecție de gânduri, idei, imagini și momente”, a menționat Daniela Burlaca, cea care, de altfel, va juca și rolul protagonistei Miranda Grey.

Rolul colecționarului va fi interpretat de actorul Nicu Țurcanu, care spune despre personajul său că „fără aspirații și idealuri nu suntem decât genul de vid deghizat în om”.

O apariție specială va fi actorul și prezentatorul Andrei Porubin. Acesta colaborează și cu Teatrul „Mihai Eminescu”, reușind cu fiecare apariție pe scenă să aducă spectatorul până la lacrimi.

De această dată, îl vom vedea în rolul mentorului și firul rațiunii lucide, scopul lui fiind de a încununa filosofia mesajului autentic și profund.

„Colecționarul” se așteaptă a fi o piesă de teatru de excepție, mai ales că designerul moldovean Evgheni Hudorojcov va asigura vestimentația personajelor, iar coreografia – semnată de Irina Slobodeaniuc.

Spectacolul va putea fi admirat și pe 12, 13 și14 decembrie, ora 19.00
Prețul biletelor: 150 de lei.
Le puteți comanda de pe iTicket sau le puteți rezerva la numărul de telefon 0691 32 746

Amintim că ultima premieră de la Teatrul Geneza Art a fost piesa „Invitația la vals”, care s-a lăsat cu numeroase laude din partea spectatorilor. „Nu pot să ignor faptul că monologul eroinei principale de la sfârșit m-a marcat profund. Au fost momente în care m-am regăsit, dar au fost și momente de dramă, care au fost mai greu de depășit”, susținea, la premieră, o tânără impresionată de spectacol.

https://zugo.md/article/colectia-teatrului–geneza-art–se-mareste-cu-un-spectacol–actorii-pregatesc-o-premiera-de-exceptie_22419.htm

Did you like this? Share it!

0 comments on “Colecția Teatrului „Geneza Art” se mărește cu un spectacol. Actorii pregătesc o premieră de excepție

Comments are closed.