Noutăți

O nouă premieră la Teatrul Geneza Art! „Colecționarul”- piesă care prezintă o situație limită de încătușare și tristețe (Foto)

Teatrul Geneza Art vine cu o nouă premieră teatrală și anume  după romanul „Colecționarul” de John Fowles, în regia Danielei Burlaca.

Daniela Burlaca: „Ne dorim ca acest spectacol să fie o colecție de gînduri, idei, imagini și momente”

Este romanul de debut al autorului, în care abordează o situație limită de încătușare și tristețe. Iubirea nu mai este suficientă, libertatea nu mai există și nu se mai poate găsi nicio cale de a scăpa.

Personajul central, în interpretarea actorului Nicu Țurcanu, tânărul Frederick, este un colecționar de fluturi și e pasionat de o fată frumoasă, pe nume Miranda, care devine prizonieră într-o lume subterană.

„Fără aspirații și idealuri nu suntem decât genul de vid deghizat în om”, spune  actorul Nicu Țurcanu.

Daniela Burlaca, în rolul Mirandei Grey, ne sugerează prin acest spectacol să scoatem păianjenul din noi și să găsim propria versiune asupra realității.

Cel de-al treilea personaj, G.P., mentorul și firul rațiunii lucide, interpretat de actorul Andrei Porubin, încununează filosofia mesajului autentic și profund.

„Colecționarul” este mai mult decât un thriller, este o analiză psihologică fină a ființei umane, strivită de presiunile propriei persoane.

Regie și scenografie: Daniela Burlaca

Distribuție: Nicu Țurcanu, Daniela Burlaca, Andrei Porubin

Costume: Evgheni Hudorojcov

Coregrafie: Irina Slobodeaniuc

Spectacolul va fi jucat pe 9, 10, 12, 13, 14 decembrie, ora 19.00.

„…nu-ți fie frică… Eu sunt Domnul, Dumnezeul tău”.

http://evenimente.md/o-noua-premiera-la-teatrul-geneza-art-colectionarul-piesa-care-prezinta-o-situatie-limita-de-incatusare-si-tristete-foto/

Did you like this? Share it!

0 comments on “O nouă premieră la Teatrul Geneza Art! „Colecționarul”- piesă care prezintă o situație limită de încătușare și tristețe (Foto)

Comments are closed.