Noutăți

Premiera care s-a lăsat cu lacrimi, emoții și extaz. Cum a fost „Invitația la vals” de la Teatrul Geneza Art?

„Invitație la vals” – așa se cheamă premiera de la Teatrul Geneza Art, care a făcut orice spectator prezent în sală să aplaude din picioare.
Spectacolul nu poate fi redat în cuvinte, deoarece regăsindu-te în piesă pierzi darul vorbirii și rămâne doar ceea ce simți.
Piesa teatrală „Invitație la vals” a fost regizată de Daniela Burlaca, care a reușit să pună în scenă o poveste de dragoste, care îmbină pasiunea şi frica de a iubi la cote maxime.
Publicul a trecut de la o stare la altă, fiind copleșit de dragoste, ură, extaz sau fericire pe parcursul întregului spectacol.
„Citisem cartea cu ceva timp în urmă și când am aflat că va fi o premieră am decis că trebuie să vin alături de mai mulți prieteni. Am rămas foarte impresionată de artiști. Ei alcătuiesc o echipă deosebită și cred că dacă nu ar fi fost atât de simpatici și carismatici, piesa nu ar fi fost la fel de frumoasă. Au redat perfect ideea romanului și toate sentimentele transmise de autor. M-am regăsit în piesă și mi-a trezit amintiri și trăiri din trecut. Recomand tuturor să vină la spectacol pentru că merită”, declară Cristina Rusu, spectatoare.
La acest spectacol s-a lucrat cu doi coregrafi: Serghei Golovnea și Dragoș Hioară, costumele au fost semnate de Evghenii Hudorojcov, iar picturile din spectacol – create de Marina Mișunina. Astfel, și dansatorii și-au expus părerea.
„A fost o premieră uimitoare. Dat fiind faptul că sunt dansatoare, mi-a plăcut enorm coregrafia, dar, evident, nu pot să ignor faptul că monologul eroinei principale de la sfârșit m-a marcat profund. Au fost momente în care m-am regăsit, dar au fost și momente de dramă, care au fost mai greu de depășit”, susține Diana Ladic, o tânără impresionată de spectacol.
Drama Mihaelei și a lui Tudor a fost transmisă de către actorii Dana Ciobanu şi Iurie Gologan, care şi-au intrat perfect în rol.
„Am pornit de la durerea unui om, a unei femei care iubește, iar eu am trecut prin dragoste și dezamăgiri, astfel am pornit de la durerea mea. De aici mi-a fost mai ușor s-o înțeleg pe Mihaela, personajul pe care îl interpretez. Publicul a fost atât de cald și receptiv încât am simțit o energetică atât de pozitivă, ceea ce pentru un actor este absolut necesar”, adaugă Dana Ciobanu, protagonista piesei.
Menționăm că spectacolul realizat în două acte poate fi admirat și pe data de 4, 5 și 7 octombrie. Pentru mai multe detalii accesează pagina de facebook a Teatrului Geneza Art.

https://zugo.md/article/premiera-care-s-a-lasat-cu-lacrimi–emotii-si-extaz–cum-a-fost–invitatia-la-vals–de-la-teatrul-geneza-art-_21186.htm

Did you like this? Share it!

0 comments on “Premiera care s-a lăsat cu lacrimi, emoții și extaz. Cum a fost „Invitația la vals” de la Teatrul Geneza Art?

Comments are closed.