Noutăți

“Parfumierul” – spectacolul care starneste emotie. Actorul Mihai Bordian: „Pareri au fost diferite. Rolul nostru nu este sa placem tuturor.” – VIDEO

E un monstru care nu poate face altceva decat sa cedeze naturii sale. Te ghiceste si te captureaza dupa miros – asta e darul, dar si blestemul lui. Un asemenea personaj, plin de profunzime, a avut de jucat Mihai Bordian in noul spectacol de la Geneza Art – “Parfumierul”.

Pentru el este o experienta noua din mai multe puncte de vedere. „Spre fericirea mea, acesta este primul meu rol central. Au fost emotii si este in continuare o provocare pentru mine. Pe langa faptul ca e un rol foarte complicat, e si un spectacol complex si lung, de fapt. Responsabilitatea e foarte mare. Daniela Burlaca e genul de regizor care nu te pune la incercare, ea stie din start carui actor si ce personaj i se potriveste.”

A avut multe de oferit acestui rol, dar si personajul l-a invatat multe. „Am insusit tehnici noi de a lucra in scena. Regizoarea a avut rabdare cu mine. Personajul se descopera pe parcurs, se dezvolta pe spectacol ce trece.”

Inainte de a se implica in aceasta piesa, Mihai recunoaste ca opera lui Patrick Suskind – Parfumul, l-a cucerit din start. „Citisem si cartea, si vizionasem filmul si eram foarte curios sa vad care e viziunea Danielei si abordarea ei.”

Parfumierul nu este unul dintre cele mai vorbarete personaje, iar tanarul actor spune ca: „E foarte complicat sa joci un rol cu putine cuvinte, sa traiesti personajul pe dinautru mai mult. Dar asta e si farmecul lui.”

Aceasta piesa de teatru a fost si este un succes. Salile sunt arhipline, iar daca vrei sa prinzi un bilet, ar trebuie sa-l procuri din timp. Fiind un spectacol care starneste neaparat niste emotii, actorul recunoaste ca: „Pareri au fost diferite. Rolul nostru nu este sa placem tuturor. Per general insa, reactiile au fost pozitive.”

Mai multe detalii, afla din interviu:

http://perfecte.md/article/events/parfumierul-spectacolul-care-starneste-emotie-actorul-mihai-bordian—2527891.html?fbclid=IwAR2l3aBeHS51_24nsZnRLVxNdO6fo3BQz-K0WHdCuq5x3cj6x7LVSq3J728

Did you like this? Share it!

0 comments on ““Parfumierul” – spectacolul care starneste emotie. Actorul Mihai Bordian: „Pareri au fost diferite. Rolul nostru nu este sa placem tuturor.” – VIDEO

Comments are closed.