Noutăți

„Madame Bovary”, premieră de excepție la Teatrul Geneza Art

Din cele mai vechi timpuri, teatrul a fost și rămâne a fi un indicator al civilizației. Iubitorii de artă și de frumos, de toate vârstele, au fost prezenți la premiera spectacolului “Madame Bovary” , care s-a jucat la Teatrul “Geneza Art”. 

Protagoniștii acestui spectacol au afirmat că repetițiile au decurs două luni, timp în care s-a muncit de dimineață până seara, pentru a oferi publicului multă emoție, plăcere și energie pozitivă. De asemenea, s-au simțit împliniți atunci când au simțit publicul hipnotizat și derutat în a crede sau nu în această istorie plină de ispite. Actorii invită publicul să vină la teatru pentru purificare și detașare de realitatea crudă în care trăim.

Piesa e povestea tragică a Emmei Bovary, o femeie cu o căsnicie nefericită, cu un soț mediocru, cu niște amanți egoiști și prea multe iluzii romantice cautând în continuu iubirea zugrăvită în cărți chiar dacă trăiește lângă un bărbat anost ce nu bănuiește nimic din zbuciumul emoțional care marchează existența soției sale. Întreaga stare lăuntrică a acestui personaj controversat, ce reprezintă simbolul decăderii morale eterne, a adus pe scena Teatrului Geneza Art, momente pline de dragoste, erotism, răzbunare și ură.

La finalul spectacolului, spectatorii au rămas învăluiți de misterul acestei povești ce a reușit să mascheze imoralitatea, mărginirea, uscăciunea sufletească şi cruzimea, generate de orânduirea capitalistă . Spectacolul Madame Bovary va rămâne impregnate în sufletele spectatorilor, iar cei care nu au reușit să vină la premieră, sunt așteptați pe 25 și 29 mai, dar și pe 2, 7 și 8 iunie.

http://promotime.md/madame-bovary-premiera-de-exceptie-la-teatrul-geneza-art-foto-video/

Did you like this? Share it!

0 comments on “„Madame Bovary”, premieră de excepție la Teatrul Geneza Art

Comments are closed.