Noutăți

Actorul Cristian Perepeliuc si reporterul Silvia Petrov, azi în centrul Capitalei. Vezi ce au făcut cei doi, chiar în văzul tuturor

La doar 23 de ani se bucură de o popularitate enormă. Aspectul său fizic, dar și emoțiile pe care le transmite în timp ce joaca, plac tuturor. Tocmai de asta, s-a filmat in mai multe videoclipuri, având rolurile centrale. De la un pasional înrăit și un amant perfect la un sinucigaș. Un singur om, dar atat de diferit mereu.

În perioada studenției, a fost actor la teatrul Eugene Ionesco, după care a activat ceva timp la teatrul Satiricus si, intr-un sfarsit, si-a găsit locul alături de Daniela Burlaca la teatrul „Geneza Art” .
Întrebat despre ce face, după ce teatrul „Geneza Art” a ieșit în vacanță, acesta a spus: „Sunt în vacanță, aștept noile propuneri ale regizorului nostru… Pe un artist nu îl lanseaza școala, mai degrabă, îl lansează un om, un mentor care îl ajută… Nu stau pe loc, știu care este situația la noi in țară și un actor trebuie sa aibă ce face.”

http://acasatv.md/article/o-seara-perfecta/actorul-cristian-perepeliuc-si-reporterul-silvia-petrov-uzi-in—1512701.html

Did you like this? Share it!

0 comments on “Actorul Cristian Perepeliuc si reporterul Silvia Petrov, azi în centrul Capitalei. Vezi ce au făcut cei doi, chiar în văzul tuturor

Comments are closed.