Noutăți

Este eleva in clasa a 12-a si e cea mai tanara actrita din echipa teatrului Geneza Art. Anisia Caraus: „Daca faci ceea ce iti place, niciodata nu este prea devreme, sau prea tarziu.” – VIDEO

Desi a mai aparut in cateva piese de teatru jucate pe scena teatrului Geneza Art, in ultimul spectacol, actrita Anisia Caraus are un rol mai deosebit.

Anisia Caraus este artista, care a mers cu dragoste si incredere pe urmele parintilor. Ea a crescut in teatru si din copilarie a stiut ca isi doreste sa fie actrita. La numai 5 ani a jucat in primul spectacol, iar acum colaboreaza cu mari actori din Modova.

Anisia este prezenta in cea mai noua piesa de teatru, jucata la Geneza Art. Regizorul spectacolului Invitatie la Vals este Daniela Burlaca, despre colaborarea lor, actrita a marturisit: „Este o persoana deosebita, stie cum sa te ajute, stie cum sa aduca frumosul in scena.” 

„Daca faci ceea ce iti place, nu este niciodata prea devreme, sau prea tarziu.” asa comenteaza actrita dragostea sa, pentru teatru.

Afla ce planuri de viitor are actrita.

http://osearaperfecta.protv.md/este-eleva-in-clasa-12-a-si-e-cea-mai-tanara-actrita-din-echipa—2050111.html

Did you like this? Share it!

0 comments on “Este eleva in clasa a 12-a si e cea mai tanara actrita din echipa teatrului Geneza Art. Anisia Caraus: „Daca faci ceea ce iti place, niciodata nu este prea devreme, sau prea tarziu.” – VIDEO

Comments are closed.