Noutăți

„După Cortină” cu actrița Daniela Burlaca: „Tot ce am mai bun în mine le transmit celor de dincolo…”

Femeie, mamă, soție, actriță – Daniela Burlaca a fost invitata mea din această săptămână de la „După Cortină”.

Este greu să îmi găsesc cuvintele să o descriu pe EA. E un om care respiră artă prin toți porii și face totul din iubire.

Am vorbit despre teatru, proiecte, familie și viața de cuplu.

NUD de Daniela Burlaca (Narațiunea unui Diafan)
De curând actrița ne-a lăsat din nou fără grai. EA știe să ajungă la sufletul unui om și să ni-l prezinte gol. I-am mărturisit că sunt fana noului său proiect NUD. Ceea ce face ea este mai mult decât un interviu. Este film, este emoție pură.

„Nu mi-am dorit niciodată să fac jurnalism sau film, dar eu mi-am dorit să fac ceva mai mult. Știu că avem oameni care au ce spune, oameni de la care avem ce învăța, oameni care inspiră, oameni care te provoacă din aspecte emoționale și cu acești oameni am decis să stau de vorbă.”

Vezi aici prima ediție a proiectului.

Ea oferă fericire, acolo de pe scenă, dar ei cine îi oferă energie?

„Eu iubesc oamenii, eu trăiesc prin oameni cu oameni. Imaginează-ți că nu ar fi oamenii, ce am face noi? Seară de seară tot ce am mai bun în mine le transmit celor de dincolo, celor 200 de oameni, care sunt în sala teatrului Geneza Art. Recunosc că nu reușesc să îmi încarc bateriile, dar până la urmă există muzica, care suplinește forța spirituală pe care o epuizez în spectacole și poate un suflet două care mă ascultă…”

Rivalitatea în teatru (sau mai bine spus rivalitatea între actrițe)

„În Republica Moldova nu prea există rivalitate. Concurența nu este foarte mare pentru că la noi actrițele foarte repede îmbătrânesc și la propriu și la figurat, dar există latura cealaltă, ușoara invidie, răutate. Până la urmă astea sunt niște stimuli, care te fac să mergi înainte. Eu de felul meu sunt o luptătoare și nu mă las cu una cu două.

Sunt omul care niciodată nu o să pășească pe trupuri și nici pe suflete…”
Încă îi mai pasă de ce spune lumea…

„Păi da… cum altfel? Noi aici suntem foarte limitați și din momentul în care începi să fii mai curajos…. Vorbește lumea fără ca să vadă, fără ca să simtă pentru că suntem puțini și micuți și pentru că mediocritatea e la putere.”

Regizor…

„Acest cuvânt „regizor”. Eu sunt un fel de coordonator al unui grup de oameni care împreună încearcă să facă un act artistic, eu sunt un om care vrea mai mult, care vrea să facă ceva pentru cineva.

Da, eu vreau să fim primii, eu vreau ca în teatrul Geneza Art să fie cei mai buni actori și poate nu sunt foarte modestă, dar momentan, în teatrul Geneza Art sunt unii dintre cei mai buni…”
Și-a găsit iubirea la 18 ani…

„…Totul trebuie făcut la timp pentru că în momentul în care ai depășit o vârstă tu trăiești altfel, tu respiri altfel, tu vezi iubirea altfel și mie nu îmi pare rău pentru că acum eu cu siguranță nu m-aș fi căsătorit…

Suntem norocoși pentru că ne-am găsit, pentru că azi foarte greu îți găsești jumătatea.”

Am mai vorbit multe cu Daniela și am fost nespus de fericită să am ocazia să ascult un suflet frumos!

Urmărește interviul!

http://ea.md/dupa-cortina-cu-actrita-daniela-burlaca-tot-ce-am-mai-bun-in-mine-le-transmit-celor-de-dincolo/

Did you like this? Share it!

0 comments on “„După Cortină” cu actrița Daniela Burlaca: „Tot ce am mai bun în mine le transmit celor de dincolo…”

Comments are closed.