Noutăți

„De vorbă cu Emma” – o nouă premieră la Teatrul „Geneza Art”

Premiera spectacolului „De vorbă cu Emma” montat după culegerea de texte semnată de Vitali Cipileaga şi reflecţii din piesa „Pescăruşul” de A.Cehov, prezintă scene din viaţa unei tinere aflată în căutarea fericirii şi care, în acelaşi timp, încearcă să afle răspunsul la veşnică dilemă: ce vor femeile şi ce vor bărbaţii.
„Plăcut pentru bărbați ar fi un stimul unde ar trebui să ajungă, iar pentru femei ce ar trebui să aleagă și dacă aleg să fie atente”, a afirmat Cristian Perepeliuc, actor.
Reprezentaţia teatrală este un dialog permanent cu publicul, iar formele de exprimare îmbină jocul actoricesc şi expresia corporală. Regizoarea spectacolului spune că a urmărit cu multă atenţie că relaţia dintre un bărbat şi o femeie să fie scoasă din rutina zilelor şi să fie redusă la adevăr.
„Este o provocare la feminin, o provocare pentru toate femeile care știu să iubească cu adevărat, sunt prezentate un amalgam de texte despre istoria unei femei în care s-ar regăsi multe femei, întrebarea, ce vor femeile. Femeile își doresc un bărbat care să aibă grijă de ele, iar bărbații femei care-şi ştiu valoarea”, a menționat Daniela Burlaca, actriță.
Premiera spectacolului „De vorbă cu Emma” va avea loc în zilele de sâmbătă şi duminică pe scena teatrului „Geneza Art” de la Chişinău. Reportajul realizat de Moldova1, urmăriți prin a accesa link-ul de mai jos:

http://trm.md/ro/cultura/de-vorba-cu-emma-o-noua-premiera-la-teatrul-geneza-art/

Did you like this? Share it!

0 comments on “„De vorbă cu Emma” – o nouă premieră la Teatrul „Geneza Art”

Comments are closed.