Noutăți

video | Teatrul „Geneza Art” invită la premieră. „Cutia Neagră” – un spectacol despre dependența de tehnologii

Pe 11 și 12 aprilie, cu începere de la 18:30, actorii teatrului „Geneza Art” așteaptă toți iubitorii de artă și cultură la premiera spectacoluui „Cutia neagră” după un scenariu de Philippe Bologna și Paolo Costella. 

„Cutia Neagră” este un spectacol autentic despre influența, dependența și obsesia erei digitale, în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol.

Spectacolul se axează pe situații spontane care provoacă discuții controversate, demaschează spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său. O realitate care alungă singurătatea și creează un confort psihic. E ca un joc, care se vrea democratic.

Cât de periculos este? E suficient doar să punem telefonul pe speaker.

ÎN ROLURI: Mihalea Strîmbeanu/ Victoria Țurcanu; Iurie Gologan/ Viorel Cozma; Nicu Țurcanu; Daniela Burlaca; Mariana Bratu; Cristian Perepeliuc; Mihai Bordian. REGIE: Daniela Burlaca ADAPTARE SCENICĂ: Boris Cremene COSTUME: Lilia Ixari COREGRAFIE: Dragoș Hioară LUMINI: Iurie Ciobanu SUNET: Vlad Vascan

Did you like this? Share it!

0 comments on “video | Teatrul „Geneza Art” invită la premieră. „Cutia Neagră” – un spectacol despre dependența de tehnologii

Comments are closed.