Noutăți

PREMIERĂ LA TEATRUL GENEZA ART. 11 actori vor juca în spectacolul „Mâncare pentru monştri”

Actorii de la teatrul Geneza Art vin cu o premieră pentru publicul de acasă. E vorba de spectacolul „Mâncare pentru monştri” în regia Danielei Burlaca. Piesa este despre puterea, voinţa şi slăbiciunea fiecăruia dintre noi, spune aceasta. Pe scenă vor juca toţi cei 11 actori ai teatrului, care au fost supuşi unui casting înainte să le fie distribuite rolurile.<!–more–>

Iurie Gologan va juca rolul principal – un necunoscut misterios la care toată lumea vine după ajutor. Acesta spune că a fost o adevărată provocare să intre în pielea personajului său, pentru că în viaţa de zi cu zi nu este el cel care dă sfaturi în stânga şi în dreapta.

„E o lucrare care va impresiona prin faptul că oamenii, deşi diferiţi, aparent la prima vedere, totuşi ne asemănă foarte mult atunci când e vorba de atingerea scopurilor”, a spus actorul la teatrul Geneza Art, Iurie Gologan.

Dana Ciobanu s-a ales cu rolul unei femei din societatea modernă care încearcă să recâştige dragostea soţului. Actriţa recunoaşte că acest personaj i-a venit mănuşă.

„Este păcat să nu accepţi un rol în care te regăseşti. E despre monştrii fiecăruia dintre noi. al meu, al dvs, al tuturor celor care vor sta în sală. Este o piesă despre omenesc şi despre preţul fericirii fiecăruia”, a menţionat actriţa la teatrul Geneza Art, Dana Ciobanu.

„Mâncare pentru monştri” e mai mult decât un spectacol de teatru. Este mai degrabă o analiză psihologică a fiinţei umane.

„De a educa publicul, de a le aduce încă o lecţie. De a-l pune încă odată în faţa unei realităţi în care doar tu poţi să decizi dacă mergi mai departe sau te poţi opri”, a spus actorul, Nicu Ţurcanu.

Premiera spectacolului va avea loc miercuri, iar biletul costă 200 de lei.

Citește mai mult: https://www.publika.md/premiera-la-teatrul-geneza-art-11-actori-vor-juca-in-spectacolul-mancare-pentru-monstri-_3053976.html#ixzz60QJWlnY9

Did you like this? Share it!

0 comments on “PREMIERĂ LA TEATRUL GENEZA ART. 11 actori vor juca în spectacolul „Mâncare pentru monştri”

Comments are closed.