Noutăți

La Teatrul „Geneza Art” a avut loc premiera piesei „4 MAMA”, menită să ne arate că trăim greșit și că nu iubim destul

Era miercuri și ploua…. Așa începe piesa și așa a fost și în ziua în care zeci de iubitori de cultură au asistat la o nouă premieră marca Teatrul „Geneza Art” – „4 mama”, transmite ZUGO. 

Astfel, actorii teatrului și-au făcut din nou spectatorii să râdă, sa plângă, să se înfurie la culme, dar și să se privească în adâncurile sufletului. Pe scena teatrului au impresionat prin jocul actoricesc patru actori – Iurie Gologan, Cristian Prepeliuc, Nicu Țurcanu și Mihai Bordian. O prezență memorabilă a avut-o și fiica regizoarei Daniela Burlaca – Melissa-Alexandrina.

Menționăm că „4 MAMA” este un spectacol după texte din literatura antică și contemporană și reflectă viziunea despre responsabilitatea pe care o are fiecare dintre noi față de sine însuși în raport cu lumea în care trăim.

http://zugo.md/article/video-la-teatrul–geneza-art–a-avut-loc-premiera-piesei–4-mama—menita-sa-ne-arate-ca-traim-gresit-si-ca-nu-iubim-destul_15727.htm

Did you like this? Share it!

0 comments on “La Teatrul „Geneza Art” a avut loc premiera piesei „4 MAMA”, menită să ne arate că trăim greșit și că nu iubim destul

Comments are closed.