Noutăți

Dramaturgul Matei Vișniec, cel mai așteptat spectator la teatrul “Geneza Art”

In acest sfârșit de martie, toți iubitorii de teatru au avut parte de o surpriză de amploare. În Capitală s-au desfășurat evenimente dedicate proiectului „Zilele Matei Vișniec la Chișinău”.
Teatrul “Geneza Art” este unul dintre partenerii care au contribuit la realizarea acestui proiect, prin montarea spectacolului „Frumoasa călătorie a urșilor panda”, menit să împărtășească publicului din Chișinău arta captivantă, aparent excentrică și învăluitoare a dramaturgiei vișniene.
De „Ziua Mondială aTeatrului”, publicul împătimit de teatrul modern a avut oportunitatea de a-l cunoaște pe marele dramaturg Matei Vișniec, prezent în sala teatrului “Geneza Art”.
Tânăra trupa de actori l-a întâmpinat cu emoții pe cel mai așteptat spectator al său, autorul operei „Frumoasa călătorie a urșilor panda”, unul dintre cele mai îndrăgite spectacole de publicul autohton.
Spectacolul lansat acum 4 ani a fost un debut regizoral de succes al Danielei Burlaca, care s-a bucurat de toată admirația dramaturgului Matei Vișniec.

http://promotime.md/dramaturgul-matei-visniec-cel-mai-asteptat-spectator-la-teatrul-geneza-art-foto-video/

Did you like this? Share it!

0 comments on “Dramaturgul Matei Vișniec, cel mai așteptat spectator la teatrul “Geneza Art”

Comments are closed.