Noutăți

Află secretul unui mariaj de succes de la actrița Daniela Burlaca și soțul său Iurie Gologan.

Se atrag ca un magnet, iar marea lor pasiune este scena. Actrița Daniela Burlaca, împreună cu soțul ei Iurie Gologan, dar și fiica lor Milisa-Alexandrina, au fost invitați la O Seara Perfectă. 

Daniela și Iurie sunt împreună de 10 ani. „Sigur că sunt anumite laturi, care nu corespund relației noastre și, din motivul acesta, ne atragem mai mult. Eu aveam 20 de ani, Daniela avea 18, când am oficializat căsătoria,” a spus Iurie.

„Eu, aproape, nu îmi aduc aminte nunta noastră. A fost o nuntă foarte mare, cu 300 de oameni, aici în Chișinău, și s-a finalizat la ora 6 dimineața. Cu foarte mulți tineri și foarte mulți oameni mai în vârstă,” a povestit Daniela. Milisa-Alexandrina vrea să devină actriță, la fel ca parinții ei. Ea este prezentă la toate spectacolele mamei și trăiește împreună cu ea toate emoțiile.

Întrebat dacă nu îi pare rău că a renunțat temporar la teatru pentru televiziune, acesta a spus: „Este o doză de remușcare și, uneori, mă mai apucă o invidie, dar este o invidie constructivă. Dar nu îmi pare rău, televiziunea face foarte mult,” a spus Iurie Gologan. Acesta urmează să apară în toamnă pe scena Teatrului Geneza Art.

http://acasatv.md/article/o-seara-perfecta/s-au-casatorit-pe-cand-ea-avea-18-ani-iar-el-20-afla-secretul—1531401.html

Did you like this? Share it!

0 comments on “Află secretul unui mariaj de succes de la actrița Daniela Burlaca și soțul său Iurie Gologan.

Comments are closed.