Noutăți

Află istoria impresionantă a regizoarei Danielei Burlaca, la „O Seara Perfecta”

O premieră absolută pentru Moldova, romanul „Portretul lui Dorian Gray”, semnat de Oscar Wilde, a fost regizat de Daniela Burlaca și pus in scena teatrului Studio Geneza Art. Acesta a lăsat spectatorii cu gura căscată. Premiera a avut loc pe data de 23 septembrie, odată cu deschiderea stagiunii.
Invitată la „O Seara Perfectă” și intrebată de prezentatoarea emisiunii dacă a avut nevoie de mult curaj pentru regizarea acestui spectacol, aceasta a spus ca: „nici o clipă nu m-am gândit la curaj, m-am gândit la provocări. Acum cred ca sunt mai „coaptă” pentru această dramaturgie. Am deviat un pic de la carte, mi-am inclus fantezia. A ieșit un spectacol modern, e absolut actual, nu contează când a fost scris. Am exclus foarte multe personaje din roman, reducândule la doar trei. Ceea ce ține de scenele erotice, am păstrat bunul gust, dar am avut grijă ca și spectatorii să nu plece dezamăgiți. Oamenii orașului nostru au viziuni europene și ceea ce vreau eu, este că oamenii să se autodepășească.”
Romanul „Portretul lui Dorian Gray”, a fost scris acum 125 de ani. Vezi ce spune regizoarea spectacolului despre actualitatea lui după atâta timp în videoul de mai jos.

http://acasatv.md/article/o-seara-perfecta/portretul-lui-dorian-gray-se-joaca-pe-scena-teatrului-studio-geneza—1153811.html

Did you like this? Share it!

0 comments on “Află istoria impresionantă a regizoarei Danielei Burlaca, la „O Seara Perfecta”

Comments are closed.